آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۴۷ میلیون تومان شد قیمت دلار، یورو ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار بیت‌کوین ۹۰ هزار دلار را رد میکند؟ / تازه‌ترین قیمت ارز‌های دیجیتال آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ماه ۱۴۰۵ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای انواع سوت از ۵۰ تا ۱۵۰۰ آخرین قیمت دلار عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | عبور قیمت دلار از ۲۴۰ هزار تومان صدور چک رمزدار از فردا در شبکه بانکی متوقف می‌شود/ جزئیات قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ مهر؛ افزایش قیمت دلار امروز ادامه دارد؟

بررسی مشکلات اصناف در نشست استانداری تهران

بررسی مشکلات اصناف در نشست استانداری تهران رئیس اتاق اصناف تهران گفت: در نشست استانداری مشکلات و دغدغه‌های اصناف در رابطه با فعالیت واحدهای صنفی، ملاحظات، الزامات و مخاطرات به دلیل شیوع ویروس کرونا با حضوردستگاه‌های ذی‌ربط و نمایندگان وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا مطرح شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۷ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 14
کد خبر: ۴۰۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ قاسم نوده فراهانی با اشاره به فعالیت اصناف کم خطر در تهران از هفته آینده، اظهار داشت: مطابق برنامه ستاد ملی مقابله باکرونا از شنبه ۳۰ فروردین ماه برخی اصناف کم خطر در استان تهران شروع به فعالیت می‌کنند که فعالیت این واحدها ملاحظات، الزامات و مخاطرات خاص خود را دارد؛ از این رو نشستی در استانداری تهران با حضور تمامی دستگاههای ذیربط و نمایندگان وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا برگزار و تمامی مشکلات و دغدغه های اصناف تهران را مطرح کردیم.

 

رئیس اتاق اصناف تهران افزود: واحدهای صنفی مشکلاتی جهت ثبت نام در سایت وزارت بهداشت برای کسب ثبت نام دارند که مقرر شد، هم سرعت این کار افزایش پیدا کند و هم اینکه در صورتی که برخی صنوف نتوانستند در سایت ثبت نام کنند تا قبل از روز شنبه ساز و کار جدیدی را جایگزین کنیم.

 

فراهانی ادامه داد: نکته بعدی اعلام تعطیلی پاساژها است. از آنجایی که صنوف کم خطر خارج از پاساژها می‌توانند فعالیت نمایند، باعث اختلافات و نارضایتی عدیده واحدهای صنفی شده است. در این نشست اعلام کردیم تا برای پاساژها ضوابط و پروتکل بهداشتی خاص تدوین و در هفته آینده ابلاغ گردد تا این بخش از اصناف نیز امکان فعالیت داشته باشند.

 

وی تاکید کرد: همچنین با توجه به نبود شرایط و ملزومات اجرای پروتکل های بهداشتی برای واحد های صنفی درخواست کردیم تا این امکانات از قبیل دستکش، ماسک و ماده ضد عفونی کننده توسط کمیته پشتیبانی با حضور وزارت صمت و بهداشت تهیه و به واحد های صنفی اعلام شود تا اصناف بتوانند با مراجعه اقلام مورد نظر را خریداری نمایند.

 

فراهانی در پایان با اشاره به مشکلات مالیاتی اصناف تصریح کرد: درخواستهای مالیاتی اصناف از جمله بخشش مالیاتی یک ساله و تعویق زمان تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تا پایان خرداد را مکررا اعلام کردیم و با توجه به شرایط موجود اصناف درخواست زیادی از دولت ندارند و این حمایتها امری بدیهی ست.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار